Frisør, brug din revisor som sparringspartner

Karina Bentsen er selvstændig frisør, og hun er for to år siden skiftet til Øernes Revision Nykøbing F., som er en del af FrisørRevisor. Et skifte, der har givet hende ro i maven og et større overblik over sin økonomi. Derfor siger hun selv, at det er det bedste, hun har gjort for sin forretning.

Hos Frisør Bentsen er det vigtigt, at der er tid til kunderne. Det skal være muligt at spørge ind til ønsker og behov og give den rigtige vejledning i forhold til frisure og produktvalg.

Det, er det, Karina Bentsen synes, er fantastisk ved at være frisør.

“Vi sætter ekstra tid af til vores kunder, så vi ikke laver samlebåndsarbejde. Der er ikke noget med at stresse afsted, og vi vil helst ikke lade vores kunder sidde og vente,” fortæller hun.

Hun har været selvstændig siden 1996 – siden februar sidste år på sin nuværende adresse i Nykøbing Falster,

“Jeg kan virkelig godt lide at være frisør, og jeg gør meget ud af, at jeg og min medarbejder hele tiden skal udvikle os og tage på kurser. Ellers bliver det hele for kedeligt.”

“Som faget er nu, er der meget forskelligt, der rører sig. Men det vigtigste er nok, at man tager meget udgangspunkt i hver enkelt kunde, og hvad der klæder ham eller hende,” fortæller hun.

Karina Bentsen er selvstændig frisør, og hun er for to år siden skiftet til Øernes Revision Nykøbing F., som er en del af FrisørRevisor. Et skifte, der har givet hende ro i maven og et større overblik over sin økonomi.

Afleverer bilag en gang om måneden

Karina har tidligere stået for både sin bogføring, sit regnskab og sin lønadministration selv og så blot haft en revisor til at gennemgå regnskabet og hjælpe med moms. Men for to år siden skiftede hun til Øernes Revision, som nu tager sig af alt hendes bogføring og regnskab. En beslutning hun er virkelig glad for.

“Tidligere kunne jeg være en, to eller tre måneder bagud med min bogføring, fordi der var mange bilag og meget bøvl at have liggende.”

“Nu afleverer jeg bare det hele til min revisor, og så bogfører de for mig. Jeg betaler stort set det samme som tidligere og får nu også lavet bogføringen. Jeg bor tæt på revisoren, så jeg går over og afleverer bilagene hver måned.”

“Det bedste er så, at jeg hver måned også får feedback på regnskabet, så jeg hele tiden har en klar fornemmelse af, hvordan det ser ud for eksempel i forhold til året før eller i forhold til branchens nøgletal.”

“Er der noget, der stikker lidt ud, kan jeg hurtigt rette ind, og jeg kan eksempelvis ændre indbetalingerne til forskudsskat mv. Der er hele tiden styr på det.”

Har fået en sparringspartner

Karina var egentlig ikke utilfreds med sin tidligere revisor, men hun havde mod på at prøve noget nyt.

“Nu føler jeg, at jeg har fået en decideret sparringspartner. En FrisørRevisor kender branchen og nøgletallene, så man ved procentmæssigt, hvordan man for eksempel skal ligge med omsætning, salg og markedsføring. Det betyder, at man kan få feedback på, om man bruger for meget i forhold til branchetallene.”

“For mig har det betydet, at jeg har flyttet min butik, fordi jeg tidligere havde en husleje som procentmæssigt lå alt for højt.”

“Efter skiftet er jeg hele tiden med og har overblik over min økonomi, og den månedlige feedback betyder meget for mig. Derfor har vi også lavet en aftale om, at jeg betaler hver måned, så jeg ikke sidst på året får en stor regning. De har været virkelig gode til at lytte til mig og mine ønsker.”

“Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort for min forretning”.

FAKTA: 

Der findes FrisørRevisor i hele landet. En FrisørRevisor er specielt god til:

– At forstå frisører og deres forretning og tankegang

– At have fokus på branchens nøgletal i sin rådgivning

– At tale i øjenhøjde

– Løbende og konstruktiv feedback

– Løbende bogføring, moms, løn og skat

– Lønadministration

Kort sagt: At give frisører mere tid til at være frisører!

 

FrisørRevisor findes her:

* Time Vision Frederiksberg

* Time Vision Brøndby

* Time Vision Slagelse

* Dansk Revision Hillerød

* Øernes Revision, Nykøbing Falster

* Dansk Revision Odense

* Dansk Revision Ålborg

* Dansk Revision Viborg

* Dansk Revision Randers

* Dansk Revision Hadsten

* Dansk Revision Århus

* Sønderup + Partnere, Kolding

* Dansk Revision Esbjerg

Se mere på https://frisorrevisor.dk/ 

NB. Dette indlæg kan indeholde takster og info om regler, der er blevet ændret siden udgivelsen. Kontakt din FrisørRevisor, så du er sikker på, at du altid får den mest opdaterede viden.