Se med ferie-friske øjne på din forretning og få ny energi.

Har du været på ferie, har din hjerne sikkert fået lov at slappe af. Når hjernen slapper af, kan nye ideer poppe op.

Måske kan du genkende det … Du står i badet og har netop puttet balsam i håret. Tankerne vandrer og pludselig får du en god ide.

Det kan også være lige inden, du sover. Du er så småt på vej ind i søvnen, og med et har du løsningen på et problem, du har tumlet med hele dagen.

Det er ikke tilfældigt. Det er sådan, hjernen arbejder.

– Og det er derfor, at det er vigtigt for dig og dine medarbejdere at holde ferie. I har alle sammen brug for en pause fra hverdagens trummerum. Så ”performer” I simpelthen bedre, og der bliver en bedre stemning i salonen,” siger Lene Søe, partner ved Dansk Revision Hillerød og FrisørRevisor.

– Som selvstændig lever du af din egen energi: Den er den, som skal drive forretningen, inspirere de ansatte og give kunderne lyst til at komme igen og igen. Derfor skal du passe på din energi.

Kom tilbage med energi

En ferie er på flere måder en metode til at oplade på. Du kommer fysisk væk fra din forretning og får måske set nogle helt nye omgivelser. Du kommer også mentalt væk fra dagligdagen og de mange opgaver, der er  i en travl salon.

Når du er væk, får hjernen fri, og du har stor ”risiko” for at komme hjem med masser af nye ideer, ønsker og inspiration.

– Det er guld værd for en selvstændig at få luft fra en travl hverdag. Som revisorer ser vi naturligvis på bundlinjen, men bundlinjen er også afhængig af medarbejdernes trivsel.

Hold fast

Når du så kommer hjem igen, er det vigtigt for dig at holde fast i den gode energi og de gode ideer, du har fået på din ferie. Og her kan din revisor faktisk være en uvurderlig sparringspartner, som kan hjælpe dig med at nå dine mål.

Din revisor er ikke ”fedtet” ind i din hverdag men kan se din forretning og dine ideer lidt oppe fra helikopteren og rådgive dig ud fra et mere forretningsmæssigt perspektiv.

– Vi kan hjælpe dig med at sætte de relevante mål og få dem ført ud i livet. Det kan være, at det er efter ferien, at du skal have gang i den pensionsordning, du har gået og tumlet med? Det kan også være, at du skal gå dine udgifter kritisk igennem. Eller måske skal ud have lagt et budget, så du kan beregne investeringen i de nye ideer – og hvornår du kan begynde at tjene penge på dem.

GUIDE: Brug din FrisørRevisor til at nå dine mål

  1. Fortæl din FrisørRevisor om dine drømme og ideer
  2. Bed revisoren om hjælp til at nå målene og lav sammen en plan
  3. Brug revisoren som din sparringspartner undervejs

NB. Dette indlæg kan indeholde takster og info om regler, der er blevet ændret siden udgivelsen. Kontakt din FrisørRevisor, så du er sikker på, at du altid får den mest opdaterede viden.